4.9

gebaseerd op 67 reviews

irini

Jeanine heeft nu een paar maal mijn haar geknipt. Ze luistert goed hoe ik mijn haar graag wil hebben. Een creatief proces wat we samen doen tot de goede haarvorm gevonden is.

Margreet

Leuke interactie, goede afstemming en met mooi haar de deur uit!

Dini van den

Weer een fantastische ervaring bij imagokapster Jeanine.
Ze weet me iedere keer weer te verbazen om zulke goede en fijne suggesties te doen voor mijn haar
Ik laat met liefde en vertrouwen mijn haar aan de goede zorgen van Jeanine over. Zowel de coupe als de kleur weet ze altijd precies het juiste te doen.

Esther

Na veel te lange tijd eindelijk weer eens bij Jeanine geweest! Ik kan er weer even tegenaan! In plaats van coupe corona weer een heerlijke bos krullen!

Alix

Altijd fijn bij Jeanine, en goed!

Hannie

Heerlijk weer bij Jeanine geweest. Mijn haar zit weer top en de kleur is prachtig.

Anna

Ik vind je top!
Natuurlijk als kapper en maar je bent ook een goed mens en fijne gesprekspartner.

Mechtild

Intiem feestje om bij Jeanine binnen te komen om geknipt te worden. Eerst (bij)kletsen, kennismaken met dochter en een vriendin want die zijn er toevallig ook, koffie en beginnen. Voor je het weet ligt er weer in een half jaar gegroeid haar op de grond en verlaat je verlicht de zaak omdat je haar weer super zit maar ook omdat het een gezellige afspraak was.

Anne

Jeanine is een fantastische kapper en een heel fijn mens. Zij kijkt en luistert goed, gaat in op mijn wensen maar stuurt het soms ook een beetje bij.. het resultaat geeft haar gelijk! Ondanks mondkapjes..

Hannie

Super tevreden weer met mijn haar, dankzij vakvrouw Jeanine. Ook werden de corona regels goed toegepast. Mooie kleur en er zit weer model in mijn haar, voorlopig kan ik er weer tegen. Tot de volgende keer.